Mama Alexandrei Măceşanu este sfâşiată de durere! „Îmi imaginez cum vine s-o îmbrățișez”.

24 iulie 2019. Ziua în care Alexandra Măceşanu a ieşit pe poarta casei părinteşti şi nu s-a mai întors. S-a urcat în maşina lui Gheorghe Dincă fără să-şi imagineze vreo clipă ce avea să se întâmple.

Apoi, cu speranţă, a sunat la 112 şi a cerut ajutorul. Atunci, vocea i-a fost auzită pentru ultima dată. Părinţii fetei speră în continuare că într-o zi, Alexandra va fi din nou acasă.

Ce este în sufletul părinţilor Alexandrei Măceşanu, numai ei ştiu! Joi, aceştia s-au prezentat la sediul DIICOT, acolo unde procurorii le-au prezentat un conspect al raportului de la INML. Îndureraţi, au citit, au întrebat, dar în continuare, nu cred că fiica lor a fost ucisă.

Mama Alexandrei Măceşanu a precizat că vor continua să lupte pentru aflarea adevărului, cu ajutorul lui Dumnezeu, care îi întăreşte. În plus, trebuie să meargă cât de departe se poate cu cazul dispariţiei fiicei lor şi să fie puternici şi pentru sora cea mică a Alexandrei, care zilele următoare începe şcoala.

„Noi tot ne legăm de o mică speranţă, firicelul acela de speranţă… s-o găsim şi să intre într-o zi pe poartă. Din ce am înţeles noi acolo, nişte oameni simpli, probele sunt dinţii din care s-a prelevat ADN-ul şi oasele. Dar nici mie nu mi-au spus concret dacă toate osemintele acelea ar forma corpul Alexandrei. Am citit noi acolo, dar vă daţi seama… nişte termeni… rămâne să studieze domnul avocat dosarul şi să vedem în continuare. Noi o să luptăm pentru a afla adevărul. Ne întăreşte Dumnezeu pentru că suntem oameni credincioşi şi mai avem un copil pentru care trebuie să luptăm. Fata cea mică ştie că de când a plecat de acasă nu am mai găsit-o.”, a declarat mama Alexandrei la Antena3.

În fiecare zi, mama Alexandrei îşi imaginează cum tânăra vine şi o îmbrăţisează. Pentru a o simţi mai aproape, îi miroase hainele şi se gândeşte că într-o zi, Alexandra va fi din nou alături de familia ei.

Mi-o imaginez zi de zi cum vine şi o îmbrăţisez. Poate e doar viziunea mea, dar.. inima mea așa îmi spune. Cu toate că după ce am citit.. vă dați seama că nu e ușor să citești un act în care să se spună că s-au găsit cutare, cutare cutare în acel butoi. Nu e uşor…. Să-i dea drumul. Să vină acasă… nu mai pot! Mi-e un dor de ea de nu mai pot! Îi miros hainele, să-i mai simt parfumul, să o simt lângă mine”, a continuat aceasta.

Mama Alexandrei Măceşanu şi-a mai amintit că, în momentul dispariţiei Luizei, pe reţelele de socializare, ea a fost una dintre persoanele care au distribuit anunţul în vederea depistării acesteia.

„Când a dispărut Luiza, eu am distribuit postarea. Colegele m-au întrebat toate… culmea ironiei.”, a mai spus mama Alexandrei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *