Momente de groază, în fața fanilor: O cântăreaţă spaniolă a fost ucisă pe scenă, în timpul unui concert (VIDEO)

Loading...

Scene de groază petrecute duminică noapte lângă Madrid. Cântăreaţa spaniolă Joana Sainz, în vârstă de 30 de ani şi membră a Super Hollywood Orchestra, a fost ucisă de un dispozitiv pirotehnic care i-a explodat în abdomen, chiar pe scena pe care susţinea un recital, în localitatea Las Berlanas, de lângă Madrid.

Potrivit informaţiilor publicate de The Sun şi preluate de agenţia de ştiri Mediafax, la eveniment au asistat circa 1.000 de persoane, iar dispozitivul care a nimerit-o pe artistă era parte din spectacolul pirotehnic.

După producerea incidentului, organizatorii au tras repede cortina, iar paramedici şi un medic care se afla în public i-au acordat cântăreţei primul ajutor.

Femeia a fost transportată de urgenţă la un spital din apropiere, Avila Healthcare Complex, dar nu a mai putut fi salvată.

„Au fost două rachete – una care s-a dus în direcţia corectă, iar cealaltă a atins-o pe cântăreaţă în abdomen”, a povestit un martor.

Sainz, originară din Santander, era şi coregraful Super Hollywood Orchestra, un grup care are 15 membri, cântăreţi, muzicieni, dansatori, şi care îmbină muzica pop cu divertismentul. Autorităţile spaniole au deschis o anchetă.

Isidro Lopez, promotor al companiei Prones 1SL, a declarat pentru publicaţia spaniolă El Diario că dispozitivele pirotehnice sunt concepute să ardă timp de 15 – 20 de secunde, iar aceste efecte speciale sunt folosite de trupă de cinci-şase ani. Lopez a mai spus că nu s-a confruntat niciodată cu un astfel de incident, mai scrie mediafax.ro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *