Dezastru în Vaslui, 5 morţi și 7 răniţi într-un accident în lanţ. Planul roșu de intervenţie a fost activat, VIDEO

Un grav accident la Bădeana, în Vaslui, s-a soldat cu 5 morți și 7 răniți. Trei mașini s-au izbit violent, pe Drumul European 581. Planul roșu de intervenție a fost activat.

O masivă mobilizare a forțelor de intervenție a fost făcută după semnalarea accidentului. Potrivit salvatorilor, 3 mașini s-au făcut praf în raza localității vasluiene Bădeana.

Când salvatorii au ajuns, au fost găsite 12 victime, dintre care 8 încarcerate. Patru persoane erau deja moarte. Ulterior, o a cincea persoană a murit după ce răniții au fost transportați la spital.

Loading...

”Noaptea trecută, la ora 01.47, ISU Vaslui a fost solicitat prin apel la 112 despre faptul că pe Drumul European 581, pe raza localităţii Bădeana, jud. Vaslui, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate 3 autoturisme, eveniment rutier în care sunt înregistrate 12 victime. Dat fiind numărul mare de victime, a fost declanşat Planul Roşu de Intervenţie”, au spus cei de la IGSU.

Dintre cei 7 răniți care au supraviețuit, doi sunt în stare gravă. Polițiștii spun că printre cei decedați este și un copil.

Cauzele accidentului sunt, deocamdată, necunoscute.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *